Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν σας αν επιθυμείτε χωρίς να δώσετε οποιαδήποτε εξήγηση.Το δικαίωμα υπαναχώρησης και η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται υπό τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις:
● Εάν αποφασίσετε να επιστρέψετε το προϊόν, οφείλετε να ειδοποιήσετε το ηλεκτρονικό κατάστημα www.etolea.com, και να το επιστρέψετε εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.
● Η επιστροφή γίνεται συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα επιστροφών που βρίσκεται εδώ. Μόλις λάβουμε την απόφαση σας, χωρίς καθυστέρηση θα σας ενημερώσουμε στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαίωση λήψης της υπαναχώρησής σας.
● Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στην αρχική του συσκευασία και στην αρχική του κατάσταση συνοδευόμενο από την απόδειξη πληρωμής.
● Η επιστροφή του τιμήματος λόγω υπαναχώρησης στον Πελάτη θα γίνεται το αργότερο εντός δεκατεσσάρων (14) εργασίμων ημερών από τoν χρόνο που το ηλεκτρονικό κατάστημα www.etolea.com, παρέλαβε το προϊόν και εφόσον έλαβε αποδεδειγμένα γνώση για την υπαναχώρηση.
● Θα εκτελέσουμε την ανωτέρω επιστροφή χρημάτων χρησιμοποιώντας το ίδιο μέσο πληρωμής που εσείς χρησιμοποιήσατε για την αρχική συναλλαγή, εκτός κι αν εσείς έχετε συμφωνήσει ρητώς για κάτι διαφορετικό σε κάθε περίπτωση, δεν θα σας χρεωθούν έξοδα για τέτοια επιστροφή χρημάτων.
● Τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή των προϊόντων είναι δωρεάν
Παρακαλείσθε να διαβάσετε προσεκτικά τις προδιαγραφές και τις διαστάσεις των προϊόντων. Αυτό θα σας βοηθήσει να μη παραλάβετε ένα προϊόν που δεν ανταποκρίνεται στις επιθυμίες σας.

Σημειώστε ότι τα χρώματα μπορεί να διαφέρουν μεταξύ διαφόρων οθονών. Κάνουμε οτι μπορούμε για τη βέλτιστη παρουσίαση των διαστάσεων των προϊόντων επιδεικνύοντας το προϊόν φορεμένο, αλλά και του χρώματος του προϊόντος.