Η ιστοσελίδα www.etolea.com είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω του Διαδικτύου, της ελληνικής ατομικής επιχείρησης «Κουβέλη Αρετή», που εδρεύει στην περιοχή Σέλο Δοκίμι Αγρινίου, Δήμος Αγρινίου στην Ελλάδα (ΑΦΜ:065487181 ). Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρίας Κουβέλη Αρετή. Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η τυχόν συναλλαγή σας μέσω της ανωτέρω ιστοσελίδας www.etolea.com, διέπεται από τους παρακάτω όρους και συνεπάγεται την αποδοχή των όρων αυτών.

1. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ
Όλα τα δικαιώματα, συμπεριλαμβανομένης της πνευματικής ιδιοκτησίας και των δικαιωμάτων της βάσης δεδομένων της παρούσας ιστοσελίδας και των περιεχομένων της, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της «Κουβέλη Αρετή» και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή, αναπαραγωγή, επανέκδοση, αποστολή, μετάδοση ή αναμετάδοση οποιουδήποτε κειμένου, φωτογραφίας, γραφικού, λογοτύπου, αρχεία εικόνας, βίντεο και οποιαδήποτε μορφή κωδικού ή λογισμικού, για εμπορικούς λόγους ή δημόσια χρήση και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού. Δεν μπορείτε να προσαρμόσετε, να τροποποιήσετε ή να δημιουργήσετε οποιοδήποτε υλικό ή πληροφορία αυτής της ιστοσελίδας, για οποιοδήποτε άλλο σκοπό εκτός από προσωπικό, μη-εμπορικό σκοπό. Συμφωνείτε στο να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα μόνο για νόμιμο χρήση. Όλα τα ονόματα, οι εικόνες, τα σχέδια και τα σήματα που χρησιμοποιεί η Κουβέλη Αρετή είναι κατοχυρωμένα και ανήκουν στη Κουβέλη Αρετή και χρησιμοποιούνται κατόπιν αδείας του κατόχου.

2. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
Η Κουβέλη Αρετή συμμορφώνεται πλήρως με τις διατάξεις της Οδηγίας 2011/83/ΕΕ σχετικά με τα δικαιώματα των καταναλωτών, της οδηγίας για το ηλεκτρονικό εμπόριο 2000/31/ΕΚ καθώς και τις διατάξεις του Ν. 2251/1994 για την Προστασία των Καταναλωτών όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει. Η Κουβέλη Αρετή εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους ή τυχόν καθυστέρηση στην παράδοση των παραγγελθέντων προϊόντων. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Κουβέλη Αρετή δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης η Κουβέλη Αρετή ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

3. ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ
Κάθε Χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη νόμιμη χρήση του Δικτυακού τόπου και Ηλεκτρονικού καταστήματος και είναι υποχρεωμένος να απέχει από κάθε παράνομη πράξη και καταχρηστική συμπεριφορά καθώς και από την υιοθέτηση παράνομων πρακτικών και πρακτικών αθέμιτου ανταγωνισμού. Ο Χρήστης οφείλει να συμπληρώνει με ορθότητα και ακρίβεια τα στοιχεία του στις φόρμες παραγγελιών επικοινωνίας. Η χρήση της ιστοσελίδας www.etolea.com, υπόκειται στους Ελληνικούς, Ευρωπαϊκούς και τους Διεθνείς νόμους και ο χρήστης συμφωνεί να μην χρησιμοποιείται η ιστοσελίδα με σκοπό να παραβιάσει αυτούς τους νόμους. Απαγορεύεται η χρήση της ιστοσελίδας και του ηλεκτρονικού καταστήματος www.etolea.com, για αποστολή με οποιονδήποτε τρόπο, δημοσίευση, μετάδοση οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, απειλητικό, προσβλητικό, δυσφημιστικό, ανήθικο, χυδαίο, άσεμνο, ενισχύει ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε τρίτους με οποιονδήποτε τρόπο. Απαγορεύεται οποιαδήποτε ενέργεια ή παράληψη σας περιέχει ιούς ή άλλα λογισμικά τα οποία δύνανται να προκαλέσουν διακοπή, βλάβη, καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή να προκαλέσουν βλάβη στη φήμη και την υπόληψη της εταιρείας ή/και των άλλων χρηστών /Μελών/ καταναλωτών, ή δύναται να παραβιάσει οποιοδήποτε προσωπικό ή άλλο δεδομένο των χρηστών/ μελών/ καταναλωτών της ιστοσελίδας και του ηλεκτρονικού καταστήματος www.etolea.com. Επιπλέον απαγορεύεται:
Οποιαδήποτε πρόσβαση ή απόπειρα πρόσβασης σε πληροφορίες και δεδομένα (συμπεριλαμβανομένων και των προσωπικών δεδομένων) που διακινούνται μέσω του της ιστοσελίδας και για τα οποία δεν έχετε καμία εξουσιοδότηση ή εξουσία να χρησιμοποιήσετε. Οποιασδήποτε μορφής πειρατείας Λογισμικού, hacking ή/και υποκλοπής, αντιγραφής, αναλογικής/ψηφιακής εγγραφής και μηχανικής αναπαραγωγής, διανομής, μεταφοράς, downloading, μεταποίησης, μεταπώλησης, δημιουργίας παράγωγης εργασίας δεδομένων (συμπεριλαμβανομένων και των προσωπικών δεδομένων) και πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων και του περιεχομένου και υλικού (φωτογραφίες, γραφικά, κείμενα κτλ) της ιστοσελίδας. 4. ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
H Κουβέλη Αρετή δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www.etolea.com, τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των χαρακτηριστικών που περιγράφονται για κάθε προϊόν και των στοιχείων της εταιρίας, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν των παρεχόμενων, από το ηλεκτρονικό κατάστημα, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

5. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ
Η Κουβέλη Αρετή διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες, κατά τρόπο που αυτή επιλέγει, για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

6. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
Η Κουβέλη Αρετή αναγνωρίζει της σημασία του θέματος της ασφάλειας των Προσωπικών σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του ηλεκτρονικού καταστήματος επιτυγχάνεται με τους εξής τρόπους:
Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Προσωπικών σας Δεδομένων:
Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιούμε "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL)
Ελεγχόμενη Πρόσβαση (firewall): Η πρόσβαση στα συστήματα της Κουβέλη Αρετή ελέγχεται από firewall, το οποίο επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών από τους πελάτες/ χρήστες απαγορεύοντας, παράλληλα, την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της εταιρείας.
Απόρρητο Συναλλαγών: Η τήρηση του απορρήτου είναι αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον πελάτη στη etolea extra virgin olive oil είναι εμπιστευτικές και η Κουβέλη Αρετή έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο. Η Κουβέλη Αρετή δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.
Στην περίπτωση που η χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου. Για τη δική σας ασφάλεια, μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή των προσωπικών σας στοιχείων σε τρίτα πρόσωπα.

7. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Κατά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα www.etolea.com είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.) κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε παραγγελίες σας ή για να παράσχουμε τις υπηρεσίες μας. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στη σελίδα www.etolea.com, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας , την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).

8. ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Προσπαθούμε να κάνουμε την αναζήτηση προϊόντων στην ιστοσελίδα μας όσο το δυνατόν ευκολότερη για τους πελάτες μας. Για να διευκολύνουμε την αναζήτησή και τις αγορές, έχουμε διαμορφώσει την ιστοσελίδα, ώστε οι μεγάλες κατηγορίες προϊόντων να φαίνονται στο πάνω μέρος της κεντρικής σελίδας. Αν παρόλα αυτά δεν μπορείτε να βρείτε το προϊόν/πληροφορία που αναζητείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την λειτουργία της αναζήτησης. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προβείτε σε παραγγελία, επιλέγετε τον τρόπο πληρωμής και συμπληρώνετε τη φόρμα παραγγελίας. Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας θα λάβετε αυτοματοποιημένο e-mail το οποίο θα επιβεβαιώνει τη λήψη της παραγγελίας και θα αναφέρει τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας. Όταν αποσταλεί η παραγγελία σας θα σας σταλεί ενημερωτικό e-mail με τον κωδικό αναζήτησης.

Σε περίπτωση που στην παραγγελία σας προκύψει κάποια εκκρεμότητα τότε θα σας αποσταλεί αντίστοιχο e-mail ή θα επικοινωνήσουμε μαζί σας στα τηλέφωνα που μας έχετε δώσει κατά την καταχώρηση της παραγγελίας στο site μας. Παρακαλούμενα φροντίζετε για την παραλαβή των e-mail και την φύλαξή τους καθ’ όλη τη διάρκεια της συναλλαγής μας. Σας συνιστούμε πριν προβείτε σε αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα να επισκεφτείτε την ενότητα Συχνές ερωτήσεις & Όροι χρήσης, όπου θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία και τον τρόπο αγοράς προϊόντων.

9. ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Όλες οι τιμές που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα μας συμπεριλαμβάνουν τον ΦΠΑ 13%. Τα έξοδα μεταφοράς συμπεριλαμβάνονται στις τιμές που αναγράφονται δίπλα από κάθε προϊόν.

10. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ– ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ
Δεχόμαστε παραγγελίες μέσω τηλεφώνου ή μέσω της ιστοσελίδας μας.
Μέσω τηλεφώνου:
Δευτέρα - Παρασκευή
9:00 πμ - 17:00 μμ
Σταθερό: 2641 057278
Κινητό: 6978 894592 & 6978894594

Μέσω ιστοσελίδας:
Η διαδικασία παραγγελίας αποτελείται από τα ακόλουθα βήματα:
- Το πρώτο βήμα είναι να διαβάσετε προσεχτικά τα χαρακτηριστικά του προϊόντος. Βεβαιωθείτε ότι οι διαστάσεις και τα υπόλοιπα στοιχεία του προϊόντος ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να μη μπείτε σε διαδικασία επιστροφής ή αλλαγών.
- Μόλις επιλέξετε το προϊόν που επιθυμείτε, πατήστε την επιλογή καλάθι. Η διαδικασία επαναλαμβάνεται αν θέλετε να προσθέσετε και άλλα προϊόντα.
- Πατώντας πάνω στο καλάθι εμφανίζονται το προϊόν(τα) που επιλέξατε.
- Αν επιθυμείτε να συνεχίσετε πατήστε «αγορά». Θα χρειαστεί να προσθέσετε τα στοιχεία σας και τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τις ερωτήσεις 2 και 3.
- Με το που καταχωρείτε την παραγγελία σας, σας εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: «EΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ. Σας ευχαριστούμε. O αριθμός παραγγελίας σας είναι ΧΧ. Παρακαλούμε ελέγξτε το e-mail σας. Σας έχουμε αποστείλει ένα επιβεβαιωτικό e-mail με τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας.»
- Όταν αποσταλεί η παραγγελία θα λάβετε ενημερωτικό email με τον κωδικό ανίχνευσης της Speedex .

12. ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Ακύρωση της παραγγελίας εάν έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία μπορεί να γίνει μόνο εάν δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν. Για να ακυρώσετε τη παραγγελία συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας ή καλέστε μας ζητώντας ακύρωση της παραγγελίας. Η δυνατότητα αυτή σας παρέχεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας.

13. ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ-ΑΛΛΑΓΕΣ
Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν σας αν επιθυμείτε χωρίς να δώσετε οποιαδήποτε εξήγηση. Το δικαίωμα υπαναχώρησης και η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται υπό τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις:
● Εάν αποφασίσετε να επιστρέψετε το προϊόν, οφείλετε να ειδοποιήσετε το ηλεκτρονικό κατάστημα www.etolea.com, και να το επιστρέψετε εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.
● Η επιστροφή γίνεται συμπληρώνοντας το ειδικό έντυπο επιστροφών που βρίσκεται στον σύνδεσμο επιστροφές. Μόλις λάβουμε την απόφαση σας, χωρίς καθυστέρηση θα σας ενημερώσουμε στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαίωση λήψης της υπαναχώρησής σας.
● Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στην αρχική του συσκευασία και στην αρχική του κατάσταση συνοδευόμενο από την απόδειξη πληρωμής.
● Η επιστροφή του τιμήματος λόγω υπαναχώρησης στον Πελάτη θα γίνεται το αργότερο εντός δεκατεσσάρων (14) εργασίμων ημερών από τoν χρόνο που το ηλεκτρονικό κατάστημα www.etolea.com, παρέλαβε το προϊόν και εφόσον έλαβε αποδεδειγμένα γνώση για την υπαναχώρηση.
● Θα εκτελέσουμε την ανωτέρω επιστροφή χρημάτων χρησιμοποιώντας το ίδιο μέσο πληρωμής που εσείς χρησιμοποιήσατε για την αρχική συναλλαγή, εκτός κι αν εσείς έχετε συμφωνήσει ρητώς για κάτι διαφορετικό σε κάθε περίπτωση, δεν θα σας χρεωθούν έξοδα για τέτοια επιστροφή χρημάτων.
● Τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή των προϊόντων είναι δωρεάν
Παρακαλείσθε να διαβάσετε προσεκτικά τις προδιαγραφές και τις διαστάσεις των προϊόντων. Αυτό θα σας βοηθήσει να μη παραλάβετε ένα προϊόν που δεν ανταποκρίνεται στις επιθυμίες σας. Σημειώστε ότι τα χρώματα μπορεί να διαφέρουν μεταξύ διαφόρων οθονών. Κάνουμε οτι μπορούμε για τη βέλτιστη παρουσίαση των διαστάσεων των προϊόντων επιδεικνύοντας το προϊόν φορεμένο, αλλά και του χρώματος του προϊόντος.

ΑΛΛΑΓΕΣ
Οι προϋποθέσεις που ισχύουν για τις αλλαγές είναι οι ίδιες με των επιστροφών. Μόλις παραληφθεί το προϊόν και είναι στην αρχική του κατάσταση, θα αποσταλεί το νέο προϊόν. Ο πελάτης επιβαρύνεται με τα επιπλέον κόστη αποστολής. Αλλαγή για δεύτερη φορά, των ήδη αλλαχθέντων προϊόντων δεν επιτρέπεται. Το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα από την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς.

14. ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Η παραγγελιά σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:
- Το προϊόν έχει καθυστερήσει από την courier (για παραγγελίες αντικαταβολής). Κατά τη διάρκεια των εορτών οι εκτιμώμενες ημερομηνίες παράδοσης μπορεί να μην ισχύουν απόλυτα, λόγω μπλοκαρίσματος των ταχυδρομικών υπηρεσιών.
- Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.
- Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η επικοινωνία μαζί σας (τηλεφωνικά ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail)), εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, επειδή πχ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

15. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ E-MAIL
Η Κουβέλη Αρετή,ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά email. Όταν εγγραφείτε στην ιστοσελίδα σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε να λαμβάνετε τα νέα και τις ενημερώσεις μας. Με αυτόν τον τρόπο θα ενημερώνεστε για νέα προϊόντα και τις προσφορές μας.
Αν επιλέξετε να λαμβάνετε τα ενημερωτικά email, να έχετε υπόψη οτι μπορεί να καταλήξουν στο spam folder, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί. Αυτό μπορείτε να το αποφύγετε αν βάλετε τη διεύθυνση αποστολής του email στη safe list σας.
Τα ενημερωτικά email χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για ενημέρωση του πελάτη. Η συχνότητα των email στοχεύει στην έγκαιρη ενημέρωση, με όσο το δυνατόν λιγότερη παρενόχληση του παραλήπτη. Σε κάθε περίπτωση αν επιθυμείτε να μην λαμβάνετε πλέον ενημερωτικά email μπορείτε να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή.

16. ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ
Όλες οι συναλλαγές διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003, τις διατάξεις της Οδηγίας 2011/83/ΕΕ, σχετικά με τα δικαιώματα των καταναλωτών) καθώς επίσης και από το Νόμο περί Προστασίας των Καταναλωτών Ν.2251/1994, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει και ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.


Required cookies

These cookies are required to run the website and cannot be disabled. Such cookies are only set on actions taken by you, such as language, currency, session, privacy preferences. You can set your browser to block these cookies, but our website may not work then.

Google Analytics & Statistics

Cookies for anonymous Google statistics

ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ
Contrast